Mail deze website naar een kennis | Print deze pagina


Wat doet Dienstverlening Kinderopvang?

Dienstverlening Kinderopvang

Wij, van Dienstverlening Kinderopvang, willen u bij het invullen van de benodigde formulieren van de Belastingdienst graag ondersteunen. Wij vragen u om vooraf een aantal gegevens in te leveren zoals u dat ook zou doen bij een voorlopige teruggaaf van de Belastingdienst. Nadat wij hebben gecontroleerd of wij alle bescheiden hebben ontvangen en of u voor een vergoeding in aanmerking komt verzorgen wij in samenwerking met uw kinderopvangorganisatie of gastouderbureau de invulling en verzending naar de Belastingdienst.

Tevens maken wij bekend aan de kinderopvangorganisatie dat uw bijdrage van de overheid onderweg is zodat zij dit administratief kunnen verwerken. U ontvangt van ons een bevestiging dat uw aanvraag verwerkt is en wat de bijdrage van de Belastingdienst is.

De Belastingdienst is voornemens de bijdrage van het Rijk elke maand op de 15e betaalbaar te stellen.

Kosten

Wij vullen het formulier voor u in en regelen de administratieve afhandeling voor u. Hiervoor brengen wij u een bedrag in rekening van € 35,-. Voor het verwerken van tussentijdse wijzigingen wordt € 12,- in rekening gebracht.

In het kort:

Aanvraag € 35,-
Wijziging (aanvraag ook verzorgt) € 12,-
Wijziging (nieuwe klanten) € 35,-

Wellicht dat uw kinderopvangorganisatie wil bijdragen in de kosten voor de dienstverlening. Informeert u hierover bij uw kinderopvangorganisatie of gastouderbureau.

Voorwaarden

Niet iedereen zal voor een vergoeding van het Rijk in aanmerking komen. Ook is de vergoeding van de werkgever niet altijd onbelast. Zo moet de kinderopvangorganisatie of gastouderbureau waar u de opvang heeft geregeld geregistreerd zijn bij de Gemeente en moet u een opgaaf krijgen van de kosten per uur en het aantal uur dat u gaat afnemen. Ook is er een maximumbedrag per uur waarvoor u een vergoeding kunt of mag ontvangen.

Meer informatie hierover ontvangt u van uw kinderdagverblijf of gastouderbureau. Indien u de aanvraag bij ons onderbrengt zijn wij natuurlijk ook bereid tot het geven van een uitgebreide toelichting.

Wij verzorgen uw aanvraag volledig en wikkelen dit ook af met de kinderopvangorganisatie. Voorwaarde hiervoor is wel dat u alle gevraagde stukken overlegt. Afhankelijk van waar u de kinderopvang heeft geregeld zullen wij ook een informatiebijeenkomst houden om het één en ander verder toe te lichten. Hiervan wordt u nog op de hoogte gesteld.

 

Site Map | Neem contact met ons op | ©2005 Dienstverlening Kinderopvang, design bij Lottesco Webproductions